Hits & Misses 10

Det är semestertider och jag gör annat ett tag. Men eftersom bloggandet bygger på ett flöde för att inte dö, så lägger jag ut favoriter i repris. Favoriter och favoriter, det är kanske tvärtom – några av de blogginlägg som lästs minst men som borde ha nått ut till fler. Håll till godo!

15 november 2012

Fler tatuerade bibliotekarier!

För er som inte visste det finns det en sida på den här bloggen med länkar till sidor på webben med tatuerade bibliotekarier.

OK, det är kanske ytligt, men jag menar det kan vara ett sätt att komma bort från den traditionella, stereotypa  bilden av bibliotekspersonalen som inåtvänd, asocial med dålig klädsmak och ännu värre andedräkt och att visa upp att det finns alternativ till den bilden.

I vilket fall så har Massachusetts Library Association precis börjat sälja sin kalender med tatuerade ungdomsbibliotekarier från delstaten. De har också fått en hel del uppmärksamhet på webben redan.

Och så här ser det ut när några av deltagarna presenterar sina kroppsutsmyckningar: 

Och frågan som inställer sig: När kommer BTJ att nappa på idén? Jag känner till en del kollegor som gladeligen skulle exponera sina kroppar i en sån här kalender. Eller måst man göra allt själv? Hör av dig i så fall, om du vill vara med, så kanske vi gör något kul!

 

2 comments

  1. Suberbra idé! Jag skulle också vilja se bibliotekarietatueringar samlade på ett ställe. Vore intressant med en liten social studie av motivval mm…

    1. Jag tänkte börja samla svenska bibliotekstatueringar!
      Skicka en bild på din tatuering till mig så lägger jag ut den på bloggen! Berätta gärna om den också! När-var-hur och vem som gjorde den!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s