Media Evolution The Conference 2012 #mediaev #theconf

På onsdag och torsdag nästa vecka är det återigen dags för årets händelse och viktigaste konferens för alla som är intresserade av korsbefruktningen mellan mänsklig aktivitet, teknik, kultur och media:  Media Evolution The Conference i Malmö. Det är en plats där nördar blir coola! Förra årets föreläsningar kan du se här.

Konferensen har tre teman:

  • Human Behavior
  • New Technology
  • Make it Happen

Själv bjöd jag in mig som deltagare i konferensen un-conference-del för att prata om folkbibliotekens utvecklingsstrategier i en ständigt förnyad medievärld. Eftersom det handlade om att få många röster för sitt bidrag skickade jag ut information i olika social nätverk och bad folk gå in och rösta på mitt bidrag. Jag har aldrig marknadsfört något viralt förut, så det var också ett spännande experiment. Resultatet? Jag fick över 250 röster och därmed en inbjudan att medverka!
Ett varmt tack till alla som röstade!

Så nu håller jag på med förberedelsen. Eftersom det är en icke-konferens blir det ingen ppt. Jag kommer i stället att använda mig av en Pinterest pinboard som grund för ett samtal för att tillsammans undersöka begrepp som bibliotek, böcker, läsning, författarskap, text och litteratur.

I år verkar det vara rekordmånga deltagare från biblioteksfältet. Jag hoppas att ni som kommer på konferensen har möjlighet att delta i min workshop. För er som ännu inte bestämt er så kan det finnas plats kvar på konferensen. Häromdagen fanns det ca 20 platser kvar – så om du är i Skåne, passa på!

För att locka er mer så kan jag berätta att ska demonstrera värdens första digitala pop-up bok. Det är troligen första gången denna AR (Augmented Reality)-bok visas live i Skandinavien!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.